23. helmikuuta 2019

Kynttilälyhtyjä punamultaisen varaston nurkkiinTänään lumi suli kohisten ja aurinko paistoi. Nämä talviset kuvat ovat jo muisto parin viikon takaa, kun lunta oli vielä hirmuisen paksusti. 

Wanha puinen soutuvene oli pukeutunut valkoiseen, pehmeään viittaansa. Samoin puiset marjapensaiden tuet.
Laitoimme uudet takorautakoukut punamultaisen varaston eri kulmiin. Ne saivat kaverikseen uudet, mustat kynttilälyhdyt. Mustaa löytyy myös varaston takorautaisesta ovenkahvasta ja vanhoista saranoista, jotka maalasimme metallimaalilla jo jokin aika sitten. 

  

 

Vielä sytyttelemme kynttilöitä pimeitä iltoja ilahduttamaan, sekä ulos että sisälle. Miten teillä?

Vaikka nämä kuvat olivat hyvin talvisia ja meren lahti on vielä jäässä, taitaa talven selkä olla viimeistään tänään taittunut, jipii! Kohti aurinkoa mennään!  

- Merikaisla

16 kommenttia:

 1. Kaunista! Kevättä kohti mennään, vaikka kovin talviselta meilläkin näyttää. Lämpöasteita oli kuitenkin eilenkin. Iltaisin en kynttilöitä tule polttaneeksi, mutta aamuisin kyllä. Nytkin tässä keittiön pöydällä kynttilä palaa, vaikka on jo valoisaa. Ihanaa on, että valoisaa alkaa olla jo 7 aikaan aamuisin.

  VastaaPoista
 2. Upeat yksityiskohdat!! Takoraudan (/mustan), punamullan ja valkoisten karmien yhdistelmä on vaan niin lyömätön. Juuri tällä periaatteella mekin olemme ulkorakennusten yksityiskohdat toteuttaneet ja se näyttää aina niin kauniilta, klassiselta ja idylliseltä. Hienolta näyttää ja saa ainakin minun sydämeni läpättämään :). Toivotaan, että talven selkä saaristossa alkaa taittua ja kevät hiipiä esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, rakastan minäkin kyllä tuota raikasta väriyhdistelmää. Perinteitä kunnioittava sävymaailma.

   Poista
 3. Takorautaiset saranat + kahvat + lyhdyt = ♥♥♥
  ...ja vielä yhdistettynä tuohon sävymaailmaan:)

  VastaaPoista
 4. Säät ovat vaihdelleet kyllä hurjasti viime viikkoina, pakkasista vesikeleihin ja päinvastoin. Tänään oli ihmeellisen lauhaa, mikä enteilee ehkä todellakin talven selän taittumista. Täällä odotellaan jo kevättä kovasti. Valoa kohden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon aikana tosiaan koki koko Suomen vaihtelevan talven. Lunta, pakkasta, räntää, sadetta, loskaa 😁, mutta sitten taas ihanaa ilmiötä: aurinkoa ☀️.

   Poista
 5. Punamulta ja takorauta sopii hyvin yhteen. Ihanat lyhdyt! Mukavaa viikonalkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat musta ja punainen pettämätön yhdistelmä :) Mukavaa kevään odottelua sinulle!

   Poista
 6. Onpas ihana lyhty, sopii hyvin tuohon paikkaan. Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 7. Elävä tuli on tunnelmallinen. Meillä on paljon kynttilä- sekä myrskylyhtyjä pitkin tilustamme. Pupulassakin Retulla ja Tahvolla on omat kynttilä- ja myrskylyhdyt palamassa, tietenkin sellaisissa kohdissa mistä ei ole vaaraa polttaa itseään tai ympäristöä. Uskomme, jotta elävän tulen loimotus pitää öisin ketut poissa pupulan lähettyviltä. Sisällä luo tunnelmaa tuikut ja kyntteliköt.
  Mukavaa alkanutta uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat lyhdyt ja jännä kiinnitystapa. Nämä täydentää loistavasti aikaisempia tuunauksia. Kyllä täällä vielä kynttilöitä poltetaan niin sisällä kuin ulkona.

  VastaaPoista

Kiva, että annat palautetta. ❤