6. syyskuuta 2021

Auringonkukkameren väriloistoa

Auringonkukka

Illat jo pimenevät syksyn saapuessa, mutta vielä jaksaa syyskukkaloisto ilahduttaa. Tämä upea auringonkukkameri, kullankeltainen auringonkukkapelto, ilahdutti satunnaista matkailijaa Kustavin Vartsalassa. Ja mikä mukavinta: pellon omistaja oli laittanut mukavan kyltin keskelle peltoa: "Saa poimia!". 

Auringonkukkapelto

Auringonkukkia, keltaiset kukat

Täyttä väriterapiaa! Muutama kimalainen vielä etsi mettä kukinnoista.  Tässä loisteessa olisi voinut viettää pidemmänkin ajan.  

Nappasin maltillisesti muutamia auringonkukkia päiviäni piristämään. Pellon reunassa pirskahtelivat väriloistollaan myös oranssit kehäkukat ja taivaansiniset ruiskukat, jotka tarttuivat kamerani linssiin. 

Oranssi kehäkukka

Ruiskukka, sininen luonnonkukka

Auringonkukka
Kiitos tilan omistajille ihanasta yllätyksestä!

Aurinkoista, pirtsakkaan keltaista syksyn alkua kaikille! 

- Merikaisla 

9 kommenttia:

 1. Voi ihanuuden ihanuus mikä auringonkukka meri🌼..tuonne,kun pääsisin sekaan.
  Auringonkukka on yksi niistä energiaa tuovista kukista,keltaista väriterapiaa ei voita mikään😍🌼.
  Aivan ihana kuva🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonkukka on todellakin kuin pieni aurinko, tässä tapauksessa aurinkomeri!

   Poista
 2. Ihana, mieltä virkistävä pelto! Noita peltoja olen aina ihaillut Keski-Euroopassa asuntoautolla matkaillessamme. Meidän hunajantuottajamme oli myös kylvänyt auringonkukkia ja fb:ssä ilmotti, että saa käydä poimimassa ja kävimmehän me. On niin mukavaa, kun jotkut haluavat jakaa iloa muillekin.
  Aurinkoista viikkoa ❤🌻🌻🌻🌻🌾🌾🌾

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon kukka ja keltainen väri todella on piristävä myös maljakossa, vaikka keltaista en muuten sisustusvärinä suosi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Minulla tuli ilmeisesti virheellinen blogiosoite tuohon ylempään kommenttiin mutta tässäpä se oikein kirjoitettuna: https://suviivus.blogspot.com/

   Poista

Kiva, että annat palautetta. ❤