19. maaliskuuta 2020

Jääpuikkoja ja lasisia männynoksia

Kevät on tullut! Talvenselkä on kääntynyt, välillä sentään vielä on pakastanut. Sade ja jäinen tuuli jäädyttivät männyn hennot havuneulaset. Saivat hetkeksi kuultavan, lasisen viitan.
Pihan jylhää kalliota pitkin valuva vesi oli aamulla jäädyttänyt kauniin seinämän sammalten lomaan. Auringon säteet heijastuvat jääpuikoista, jotka rintarinnan nököttivät jylhän ikikallion kupeessa. Tietyssä kulmassa aurinko värjäsi niihin sadunhohtoisia sateenkaaren sävyjä. Tunnelma oli kuin ikiaikaisesta, mystisestä tarinasta. Näinä erikoisina ja poikkeuksellisina aikoina saan voimaa luonnon kauneudesta. Luonnon muovaamat taideteokset jättävät kauniin muistijäljen. Kamera kädessä hetket voi vielä varoiksi vangita, ja säilöä tulevaan.

Nautitaan myös päivien pitenemisestä. Mietitään positiivisia ajatuksia. Keskitytään parempaan tulevaisuuteen.

- Merikaisla 17 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista kuvista!
  Kaikkea hyvää sinne!

  VastaaPoista
 2. Yhdessä kuvissasi oli kuvia kustavista, olen 2 kertaa käynyt siellä karpaloita poimimassa tutun kanssa, kustavi on kaunis saaristo, ensi viikolla ois tarkoitus käydä Kemiön saaristossa meren rannalla, kahvit ja eväät on olleet mukana, siellä rannoilla on ollut joutsenia, ollaan useasti kesäisin käyty, Kemiö on kaunista seutua,ensi viikko on myös lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisiä vain täältä Kustavista! Täällä kyllä on kaunista. Jos saaristo ja meri on lähellä kävijän sydäntä, niin varmasti nauttii!
   PS. Tänään viimeksi katselin joutsenten reviiritaisteluja tuossa rannassa.

   Poista
 3. Ihanaa "lasitaidetta":) Ja on ihanaa, kun valoa alkaa olla jo aamuin ja illoin ihan kivasti. Nytkin saa iloita auringosta puiden rungoilla, kun ikkunasta katsoo. Ei tarvitse pimeitä ikkunaruutuja enää katsella aamuaikaisellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, lasitaidetta toiaan! Luonnon taideseinämä.

   Poista
 4. Luonto on taiteilija joka pukeutuu aina hienosti ja joka vuosi ihan yhtä muodikkaasti... Kiitos että piipahdit blogissani

  VastaaPoista
 5. Kaunista. Mukavaa viikonloppua ja auringon paistetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se aurinko vihdoin paistaa, ja lämmittääkin jo.

   Poista
 6. Hyvin olet saanut tämän lasitaiteen vangittua kameraasi. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiva, että annat palautetta. ❤