
Grillilohi avotulella
Ulkotulella on talvellakin mukava tehdä ruokaa. Lihan ja kasvisten ohella yhä useammin kala löytää meillä tiensä grilliin. Varsinkin näin talviaikaan, koska grillitulella lohi valmistuu nopeaan. Kyytipojaksi ja mausteeksi se sai tällä kertaa mantelilastuja, ripauksen hunajaa, konjakkia ja katajanoksia marjoineen. Tietenkin merisuolaa.
Avotulella paistuvat toki talviaikaan meillä silloin tällöin myös "ulkoilumakkarat". Kirpeällä pakkasella ne maistuvat kuin kesän ensimmäiset grilliherkut.
Herkkullisen näköistä lohta ja pihamakkarat aina yhtä hyvää.
VastaaPoistaKiitos!
PoistaIhanaa herkkua, Mikähän siinä on, että kaikki ruoka maistuu paljon paremmalle ulkona luonnossa. Avotulta on lisäksi rauhoittavaa katsella.
VastaaPoistaTotta, se tuleen tuijottaminen on meditatiivistä!
PoistaOi että onkin maailman parasta herkkua ja tuleen tuojottaminen ihan hypnotisoi. ( enkulin käsityöt)
VastaaPoista